rebeckaoskarsson

Wohoo,

Kategori: Allmänt

Heej!
Igår tror jag inte att nån missat att det var Julafton, och det innebär ju asmkt mat och massa julklappar.
Jag och min familj åkte hem till mormor&morfar kl 15. för att bänka oss framför Kalle & hans vänner. Alltid lika mkt feeling på de! Sen käkade vi julbord, och det va gooott! Efter det kom tomten, wihoooo. Och av han fick jag ganska mkt flytta hemifrån saker = roligt. Är sjukt sugen på att få flytta hemifrån! hihi. Sen fick jag ett par fett snygga och behövliga snowboardshoes.
Så såg dom ut! - Glädje på det! Och det gjorde ju inte direkt att man längtar minde te fjällen. :P
-
Sen kom älskling dit, och hade presenter med sej oxå. Jag fick en aaassöt te-kopp/tekanna i ett. visar bild neranför. Sen fick jag en te-sil, som man kan hänga så det droppar ner i en typ "skål" när man inte använder den mer. Askäkt!!, Sen fick jag en resa boende/flyg av mina grymma svärföräldrar, vet ännu inte vart. - Rooooligt. Och av ingen mindre än min älskling fick jag finaste halsbandet ever. Det är ett halsband från det grymma märket dorotheas. i will show you. Och i halsbandet så står det :" To the world you may be just one person, but to me you are the world. " Så jag är galet sjukt nöjd med min jul. Men är så sjukt tacksam för min fina familj, mina fina underbara vänner, som man fick så mkt sms från igår! Varenda en värmde!!, och mina fina svärföräldrar m.m!
Och inte minst tack till Jesus, You know, Jesus is the reason for this season!



Kolla även gärna in dorotheas. på facebook, hon är ruggigt duktig på att göra smycken! Verkligen värt att kolla in!
-
Ha de asmegabra nu folk <3 Puss

dan för dan före dopparedan.

Kategori: Allmänt

Tänk, julen går så vansinnigt fort. Det kändes som att det var 1a advent igår typ, och i övermorgon är det Julafton, och snart är den över oxå. Tiden går för fort! haha, men vill bara påminna er alla som är mitt uppe i julstressen, :Lugna ner er, och njut av att det är jul. Varför stressa ihjäl sej för nått som ingen typ kommer komma ihåg om 1 månad ändå? Nää, njut istället av att bara få vara ledig och umgås med dom du trivs bäst med.
-
Jaa, igårkväll, sent, åkte jag upp te Marcus, och sov över där. Men vaknade inatt av väääärldens mardröm, har inte drömt mardrömmar på svinlänge, och denna va så verkligen. De va änna äckligt. Marcus vakna av att jag andades askonstigt så han väckte mej ur drömmen (tack&lov). Varför drömmer man mardrömmar? Nån som veT?

-

Well well, ingen av oss kunde somna om så vi kollade på vänner, och sen gick mannen te köket och gjorde scones! Han är bäst. :D
-
Sen fixade vi lite julklappar innan jag lämnade av honom på jobbet. Nää men aa, nu ska ja göra mej iordning, ska te min kära Roomie, som bor i allingsås, kl 18. Så i must hurry, tyyyp! jaja, de kanske inte va världens intressantaste inlägg, men det var iaf en uppdatering såå ;) hihi PUSS !


GÄSTBLOGGARE!

Kategori: Allmänt

Tja tja bloggään!
Här i the room of rebecka händer det grejer! Det är tomtens verkstad just nu, med paketinslagning och hemmasydda presenter. Vem är den lyckliga som ska vara tvungen att gå runt i en felsydd mörkblå sak..? Den 24e får ni reda på svaret!
Annars händer det inte mycket. Jag tittar mest på när becka sliter. Räknar ut hur mycket jag kommer få lov att shoppa för imorgon när lönen kommer. Inte lika mycket som jag skulle önska.
Julafton är alltså på lördag som inte en människa har missat kan jag ana. Vad händer på julafton? Jo, en tomte kommer och delar ut presenter. Men ska det inte vara visa män som ger ut presenterna på jul? Jag tycker då att tomtarna brukar vara ganska barnsliga.. Jag ser inte kopplingen alls. Från och med nu tycker jag vi ska ha forskare som delar ut julklappar med vita rockar och pennor i fickorna. Eller?
Kan man egentligen räkna forskare som visa? Dom är väl bara smarta och nördiga egentligen? Vem är då vis? Mamma är ganska vis tycker jag. Det kommer nog med åldern.
Så kontentan blir denna: Ju äldre tomte, desto visare, och ju närmre originalet kommer man.
Utmaning för den som vill hjälpa någon vid jul: Köp en faktum, betala med en 100-lapp och be dom behålla växeln!
God Jul och Guds välsignelse till dig önskar Madde som gästbloggar idag!

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Asså det är så skönt att få vara hemma, och gör ingenting. fast idag har jag ju ioförsej gjort lite saker ändå. jag sov till kl 11. sen städade jag, och käkade middag, Julkorv & hemmagjord potatismos á la pappa. Redigt gött. Sen kom Frida F och hämtade mej, så drog vi te 421 och shoppa lite, blev ett par skor för min del, och inte vilka skor som helst, utan pippiskor , för 99:- SÅåååå galet !
Sjukt snajsiga. Sjukt nöjd.

Sen drog jag hem. Har packat upp alla grejer som jag haft med mig från Götabro, sen har jag städat iordning på mitt rum, allt låg överallt typ. Så de är skönt att det är rent nu. hihi, rensade även igenom min pyssellåda och la massa grejer i en verktygslåda typ, med massa fack. Och fick 4 likadana burkar över, tänkte gå ner till mamma med dom och fråga fall hon ville ha dom när jag fick en snilleblixt, haha, såhär blev resultatet:
Det blev en Adventsljusstake !! Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet! hihih
Sen blev det pyssel i form av dop-kort till ingen mindre än våran älskade Madde soom ska döpa sig imorn! Whoopwhoop på dee !

*

Och nu ska jag slå in julklappaar tror jag, om inget annat kommer ivägen ^^haha. har så SVÅRT verkligen att ta mej tid för något specifikt. Sjukt. Det måste jag öva på.
*
Om du vill får du jättegärna kommentera, för det känns så tråkigt att skriva massa hela tiden utan att få respons ^^, haha, men åh andra sidan skriver jag väl för att jag ska kunna gå tebax om några år och läsa om hur mitt liv var som ung ^^, typ. Svammelsvammel. Adjö. ♥

rubriker suger.

Kategori: Allmänt

Hej bloggen !

Idag har vi haft genomgång av typ hela nya testamentet. Hela klassen har delat upp sig i smågrupper om 2-3 pers och fått varsin bok. Sen hade vi redovisning på det. Så hela förmiddan gick åt att redovisa. whoopwhoop!
Sen på eftermiddan hade vi Homiletik tror jag det hette. Det är iallafall "Konsten att predika". Och det är väldigt intressant, + att vi har världens bästa lärare, Lina! Vi snackade idag om vad Jesus predikade om när han gick här på jorden, bland annat kom vi fram till att han snacka om kärlek, förlåtelse och frälsning. Sen fick vi en uppgift som vi kommer ha nästa år när vi kommer tillbaka. Alla i klassem ska få hålla en predikan på ca 10 min var. Det ska bli väldigt läskigt, men samtidigt spännande och givande. Så det ser jag faktiskt fram emot, och jag vet nog t.o.m redan vad jag ska prata om. - Att lita på Gud. i ALLT! typ :)
Sen har resten av dagen bara bestått av chill , mest häng i linnea faktiskt. spelat ukrainsk bäver, med broder + folkisfolk. Underbart ! Jag är också så sjukt glad över att min lillebror kommit hit. Han är så himla härlig :)
Nu ska jag somna här. Imorgon åker jag hem och jag ska chilla heeeeeeela lovet. typ inte gör ett piss, jo åka te danmark den 4 Jan. Men annars e de bara chillibill! awweeeesum! hihihi.
Tänker bara skicka med er ett ruggigt bra bibelord. Kanske redan har lagt upp de här, men det är så bra så skit samma ;)
Det är från Pred 3:11 - " Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds verk från början till slut." Den är bara så , bra.
Nu somnar jag. förlåt om de blev ett flummigt inlägg. gaah. Gonatt

wohoo

Kategori: Allmänt

HEJ!
Hade kommunikation idag med krister. Väldigt intressant lektion asså, det är stört att vi människor påverkas så mycket utav varandra och saker vi gör. Han visade ett riktigt "läskigt" klipp, hjärnstorm hette programmet, och dom va typ psykolognissar som undersökte vad som påverkar oss osv. Gör intressant. Den här visade han bland annat. Hur bara saker med cirklar och trianglar får oss att bestämma oss för om vi gillar det eller inte. WIERDO! Kolla, de tar 5 min. Väldigt intressant ! http://www.youtube.com/watch?v=0HyZIMBQ8n0
Jag fattar fortfarande inte hur man lägger upp videon så man kan se den här på bloggen. Someone who can describe for me how to do that please? Sank ju!

Kl 12.30 kom en busslast med typ 70 pers hit, de va ungdomar från Örebro folkhögskola. Dom kom hit, käkade julbord med oss och sen var de dax för massa Julpyssel! tjoho. Då gick jag & Moa å la oss i en sova å sov. De va skönt! hihi. Sen har vi la inte gjort så mkt mer. Planerat ett speciellt nr tills imorgon då det är JULFEST! whoopwhoop! Kan berätta imornkväll vad det var ;) !,
Imorgon kommer även min lillebror hit å hälsa på :D Han stannar tills på fredag då vi ska åka hem! SÅ ROLIGT ATT HAN SKA KOMMA HIT ! hihi.
nu måste jag sova, e svintrött. hoppas ni alla haft en bra dag. PUSS!

Hej!

Kategori: Allmänt

Tack Martin, för att du gästbloggade igår!, Du höjde bloggens läsare från 2 pers till 40 ;) haha. Kanske borde ha gästbloggare oftare ? ^^
Nää men grymt iaf, du e bra härligt martin!

Någon annan som är sugen på att gästblogga så är de bara att säga till då ;)

*

Imorse gick jag upp 4.45 för jag skulle packa och åka till stan för att ta tåget. -Jobbigt!
Tackolov så har jag världens bästa pojkvän som skjutsade in mej te centralen. Fast tyckte lite synd om honom att han va tvungen att gå upp så tidigt. Men de är dels därför han är världens bästa oxå!!
*
Sen när vi väl är inne på världsbästa människor så kom jag precis till Götabro. Blev hämtad på kumlastationen av Rebecka, (Roomisen), Jag hann knappt komma ur tåget innan hon sprang fram å kramade mej. Kärlek på de!
Underbara människa, och inte nog med det, när jag kommer till rummet, så har hon köpt julklapp till mig. En glasskål med lock med massa godis i, och en julklapp som ja inte får öppna förän julafton. Spännandeee !
TACK kära roomie, du är BÄST!



Och hon har gjort ett julkort till mig oxå. Sjukt duktig människa! :) Tack Rebecka ! <3

Nu blir de lite PA innan de är fika/frukost! Skriver senare. Pusspuss

Maaartin häär!!

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag tagit över denna blogg lite sådär här på söndagskvällen, visst är det bra? BRA? Tänkte väl det! Vem är jag då? JO, jag är Martin och är ah, åldern är ju bara en siffra. Så vi låter det vara! Ingen bryr sig om vem jag är!
En sak kan ja iaf berätta, det viktigaste i mitt liv, det är ju ändå gud. Han är en sån bra vän, det ska ni alla veta!
Men jag måste skriva något annat också, Rebecka sa att det inte skulle vara nått skit, så ja kan berätta om helgen. Inte för att gud är skit, han är bäst!
I Fredags vaknar man av vinden, förstår ni, VINDEN! Det blåser storm igen, galet. Det är det negativa med att bo 200 meter från havet.. Men vad gör det? Det var ju Fredags och Ungdomssamling på kvällen. Jag gjorde inte så mkt på dagen, så det är ganska ointressant... Men väl på mötet på kvällen så är det en underbar myskväll, med musik och endast lite små tal från olika människor.. Som avslutas med cafe och sen såklart det bästa, förbön, SMACK!
Lördagen tillbringar jag nästan heeeela dagen hemms hos en vän för att se hockey, Brynäs-Frölunda. Mer behöver jag inte skriva om det. hhähä (4-3) Efter denna underbara match så åker vi mot Ica för att köpa mys grejer inför kvällen då det kommer komma ännu mera folk, våra kära ledare. Kvällen blir helt enkelt super bra..
Så idag (Söndag) har vi haft en Luciagudstjänst med massa julsånger och juldrama osv.. Underbart det också! Sen gick dagen och nu sitter jag hääär. Funderar mest på hur man laddar upp en bild, jag löser nog det. Fast det gör jag inte alls, äsch, skit samma.
Ha det så sjukt bra gott folk där ute, om någon ens läser denna blogg? hihiih
GVD
/// Maaartin

WIIIIIIIIIIH!

Kategori: Allmänt

Ja har fått brev, av världens bästa pojkvän. Han gjorde min dag. Han gör mitt liv. Jag älskar honom!
En annan sak som gör min dag är det sjukt vackra VÄDRET!
Det är snö, och halft sol hela tiden. SÅ otroligt vackert. Jag älskar vintern!! Punkt slut.
Ikväll ska vi ha pepparkakstävling med klassen, vi kör bönegrupperna mot varandra, så alla bönegrupper ska göra varsitt å sen ska man rösta på varandra. Vårt kommer garanterat vinna ;) Lägger ut lite bilder ikväll när vi kommit hem, ska vara hos fia och bygga.
återseende . ♥

MYSIGT!

Kategori: Allmänt

Finally faller snön!
Såhär glada blev jag och Amanda:
Hejdå!

haha.

Kategori: Allmänt

Komiskt.
Ja vet inte om jag ens vågar be om ursäkt för kass uppdatering och lova att jag ska bli bättre för jag vet inte ens om det kommer bli bättre, eller om ni ens kommer tro mig när jag säger det. Så ja låtsas som att jag bloggar asmkt och bara skriver rakt ut vad som hänt idag. typ.
*
Idag hade vi bönedag. Så från frukost - lunch (Vilket dom flesta inte åt eftersom man kunde välja att fasta från mat hela dan), Så hade vi bön. de va najs.
*
kl 15 drog jag Amanda & Elin till Marieberg. Ett stort köpcentrum innan Örebro. Där var vi från 15-20. Alltså fem hela timmar. Det är rätt så stört. Men vi hade kul, och vi hitta massa härliga grejer & julklappar. Wiho !!!
Och igår, så fick jag brev på posten. Fatta att jag bleg glad eller. Jag fick inte bara ett, utan tvååå brev! Från mina käraste vänner Madde & Bettan! THANK U!
Såhär Galet glad blev jag när jag fick mina brev.
*
Känner du nu att tjena, ja vill oxå skicka brev så att Rebecka blir galet glad, så går det att fixa.
Du bara sätter dig ner, tar fram penna & papper, skriver några rader, viktigt/oviktigt spelar ingen roll.
Sedan raggar du fram ett kuvert, lägger ner your paper in the envelåppp. Klistrar igen brevet, skriver adressen :
Rebecka Oskarsson
Götabro Kursgård 6370
69293 Kumla
SWEDEN!

*

typ. hihihi ja hoppas jättegärna att ni skriver, de hade vart kul! Och ja svarar självklart så fort jag bara kan !!,
Mer uppdatering kmr kanske imorn, men kan inget lova ;)
PÖSS