rebeckaoskarsson

tro

Kategori: Allmänt

I heard about a man some years ago who was rolling a wheelbarrow back and forth on a tightrope across Niagara River. Thousands of people were shouting him on. He put a 200-pound sack of dirt in the wheelbarrow and rolled it over, and then he rolled it back. He turned to the crowd and asked, "How many of you believe that I can roll a man across " Everybody shouted! One man in the front row was very excited in his professed belief. The man pointed to this excited professor and said, "You're next!" You couldn't see that man for dust! He didn't actually believe it. He thought he believed it, but he was not willing to get in the wheelbarrow. Just so with Christ. Many people say they believe on Him, they say they follow Him. But they never have stepped into the wheelbarrow. They actually never have committed and surrendered themselves wholly, 100 percent to Christ.
Sammanfattning: En man går med en 200kg säck i en skottkärra på en tamp fram & tillbaka över Niagara fallen. Det står en skara människor brevid och ser hur denna mannen verkligen klarar av det och är fascinerade över hans tro på att det verkligen funkar. Han frågar människorna om dom tror att han klarar att köra en man i skottkärran över fallen, och det tror dom. Men när mannen frågar om det är någon av dem som är villig att hoppa i skottkärran så vågar dom inte. Dom har inte tillräckligt mycket tro att våga hoppa i skottkärran, trots att dom sett att mannen klarat det om o om igen.

*

Detsamma kan man jämföra tron på Jesus. Det är så många som följer Jesus, och ser att det håller att tro, men frågan är om det är så många som verkligen vågar tro fullt ut, till 100 %.
värt & tänka på. Hade du vågat hoppa i skottkärran? Vågar du tro till 100% ?

helgen.

Kategori: Allmänt

dålig bloggning men who cares?! (: , helgen har fått vara helg. Bara slappat. I fredags drog jag och 9 tjejer in till örebro, käka lite pizza och sen drog vi till Immanuelskyrkan och kollade på Soulit. mkt mkt bra band!
*
På lördag drog jag Elin Marlene och Lina till simhallen, simmade/badade tyyp, en timme eller nått. sen åkte vi tillbax te götabro. Här chillade vi, och jag gjorde klart min One Peace. Fattar inte hur sjukt smidigt det var att göra en, helt sjukt! Jag är mkt mkt nöjd :)
*
Idag har det iprincip bara vart jag och 4 till här. resten har vart på möte eller nån annanstans. Sjukt gött  å bara va här själv typ. Så ja å elin & simon debbie å carl har kollat på bröderna lejonhjärta, och nån He's the girl film. Good moovies båda två. yeey.
Gonatt

redovisnig

Kategori: Allmänt

TJolaho!
Sitter just nu på lektionen och surfar lite, haha inte okej kanske ^^, men men
Vi har iallafall bibelöversikt, och då har hela klassen fått dela upp sig i olika grupper. Alla grupper har fått varsin profet. Så nu, i typ 3 timmar har vi gått igenom alla profetiska böcker i Gamla Testamenten. Väldigt mycket att ta in, men också roligt att höra om. Vissa e så himla skumma ^^. T.ex Jesaja tror ja de va, som sprang naken på stan haha. Så bibeln är inte alltid en tråkig bok att läsa , tvärtom, den överraskar en verkligen och är intressantare än man tror! " Herren sade: Liksom min tjänare Jesaja har gått naken och barfota i tre år som ett tecken och förebud om Egypten och Kush....." typ. Läs mer i Jes 20 ;)
*
Idag skall typ alla vi tjejer som är kvar här över helgen åka in till Marieberg, käka lite pizza, shoppa och sen bär det av in till Örebro och Immanuels kyrkan för att hänga på möte & sen blir det konsert med Soulit. Tror verkligen de kommer bli en superbra kväll/helg! :D hihihi ha en asmegabra helg DU där :)
Puss&kram ♥

Godmorgon Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära läsare!
Nu har vi avklarat frukost, PA, en halv lektion och fika. Och NU börjar den sista delen av lektionen innan lunch. Vi har föreläsning om församlingen, vilket är intressant att lära sig om. Kanske kan få lite ideér som man kan ta med sig hem till sin egna församling förhoppningsvis :)
Jag skriver lite senare , har inte så mycket mer att säga :P
Pussåkram julegran

En dag på Götabro.

Kategori: Allmänt

Denna dag när vi vaknade, så hade killarna bombaderat våra trappor, hallar, dörrar, speglar & väggar. Med POSITIVA och UPPMUNTRANDE lappar af rang!
Här är "Huvudlappen" som dom hade satt på insidan av ytterdörren som "sista" lapp, så när man hade gått från sitt rum och läst alla lappar hela vägen ner på väggar & golv å räcken, så avslutade denna underbara lapp. Som visar vilka fina människor vi har här. och framför allt vilken underbar GUD vi har. Bilden talar för sig själv :
'
Hur fint är inte det då eller? Ja säger bara, JAG ÄLSKAR FOLKIS LIV !
I eftermiddag har jag klippt ut alla mina delar till ONE PEACEN som ja ska sy, och jag har INTE, som de stod på facebook, klippt mej i tummen å sytt haha. Så dont wörry!. Kl 19 va de Ungdomssamling i kapellet. Gött möte, gött häng med Gud!.
Imorn kommer underbara Elina hit, som bara va här under ICHTUS, dom 4 första veckorna. Ska bli så otroligt gött å träffa denna glädjespridaren igen. Hon är SÅ BRA! hihi. Skriver mer imorn för nu har min roomie slocknat breve mej, så de e la änna dax för mej me att dejta john blund. Adjö å gonatt. DU är dyrbarare än en skatt. ♥

Matnyttigt från kyrkan.

Kategori: Allmänt

Här har ni den otroligt fina baksidan på mjölkpaketen som jag , Simon & Patrik knåpade ihop. Är den inte helt fantastiskt fin ? :D
Igårkväll hade vi lovsångspartydisco. Asså de va KUL!, Kuddkrig med megadunk lovsång ! De va så roligt. :D
Och hade även en stunds "symöte" haha. Satt och sticka/sydde/klippte mönster. Jag klippte lite mönster till min ONE PEACE som ja ska sy. Resultatet får ni se framöver . Ja hoppas verkligen den blir bra!
Nu har vi själavård , så skriver senare i eftermiddag! Pussåkram julegran.♣

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har vart en himla slapp dag. Har haft några lektioner, och sedan suttit nere i Linnearummet och grejjat med några uppgifter. Dels har jag och Simon gjort en av uppgifterna som är att man ska göra en baksida till en mjölkkartong med temat " Matnyttigt från kyrkan" eller nått sånt va temat. Blev riktigt fett najs, ska ha redovisning imorn och tänker därför vänta med att lägga upp resultatet av den tills imorn. Men de blev riktigt grymt iallafall ;)


Sedan har vi bara chillat. Hade bönegrupp ikväll och Daniel visade en predikan på 40 min. Asså jäses va bra den var. Lägger upp länken här nu och om du hinner så tycker jag verkligen att du ska ta dig tid att kolla på den. Asså man får verkligen ett helt annat sätt att tänka på hur otroligt sjukt stor Gud är, och hur vansinnigt små vi människor är egentligen. och massa andra stört intressanta saker. Som t.ex att varje cell har en liten grejsimojs i sej som gör att hela kroppen hänger ihop, och den lilla cellen är format som ett kors. Hur coolt är inte bara de???



 

Sök gärna på Laminin på google & se själva. Riktigt himla coolt!

 

Nu blir det läggdax. Sov så gott allihopa, gonatt !

 


Rast-löshet.

Kategori: Allmänt

Nu har vi lunchrast. Och Simon har sysselsatt sej med att klottra grafitti på tavlan. ASKUL JÖ!
Han vet inte ens själv vad det står men efter mycket om och men kom vi gemensamt fram till att det måste stå
" ELOHD",
vad tycker ni att det står? haha
piis out.

Heej & HÅÅ!

Kategori: Allmänt

Tänkte väl egentligen bara skriva något för att få uppdaterat bloggen ^^.
Denna helgen har jag vart hemma, vilket har betytt=full ös. Asså det är asgött å komma hem men tjena va de tar kål på en. Man ska hinna träffa ALLA, och göra ALLT. Jössös. Men på fredag drog jag & bettan på bio. SÅ roligt å träffa henne igen! & när vi satt å fika inne i på biostället så ser vi mickään. Hon skulle på samma bio, och sen gick vi alla iväg och fika. SÅ roligt att träffa mina FINA , GOA tjejer. Ni är så himla bra och jag älskar att vara med er!!
Efter lite gött häng med dom så åkte jag hem en snabbis för att runt 22.00 åka te tjörn. Hängde på ungdomssamlingen de lilla som va kvar, sen sov jag hos mackis.
På lördagen drog vi till Emelie & Martina. Dom hade flyttat in i pastorsbostaden i rönnäng, asnajs verkligen ju! Så vi hängde lite me teamarna . Innan det var dags att dra vidare te nästa Martina. Marcus syrra. och lille gulle pontus. Kära nån vilken underbar liten krabat! Han e bara SÅ go, och SÅ sprallig. Han vill såååå gärna gå, men han kan inte haha ^^ så kul å se! Efter det var det släktkalas för William, och efter det drog vi på resturang med hela gängen. Väldigt roligt.
Sen hängde vi på HP & en stund i Nimber. Vanlgit fiskebäckshäng me andra ord = gooott !
Söndag: Möte. KÄRANÅN, så bra! Arvid fick sagt exakt det som vi behövde höra. riktigt riktigt bra! och väldigt roligt att alla undomarna höll i mötet, mötesledare, sång, drama, instrument, kollekt m.m. SÅ gött :D
Sen va de käk hemma med mormor & morfar . GÖTT!
Nu e ja asträtt. Får sova. Skriver tomorrow mera. GOnattttt.
BTW DET ÄR BARA 2 MÅNADER EXAKT KVAR TILLS JULAFTON. GAAAAAAAAAAAH!!!

chillbill & salta pinnar.

Kategori: Allmänt

Tjeeeeenare mannen!
Idag har jag haft fullt upp med att visa min stjärt. det har vart..
både roligt, och ansträngande. Min stjärt är inte så van vid
så mycket uppmärksamhet så det blev lite jobbigt
när det kom så plötsligt lixom.
*
Ja å roomie har chillat på rummet hela eftermiddan.
Runt halv 18 kom en buss som tog klassen
in te Örebro. Te immanuelkyrkan. Där va de nått möte
om romers rättigheter i samhället. Kyrkan hade otroligt
vansinnigt obekväma bänkar så jag fokuserade
mest på hur jag skulle sitta så att min , tydligen,
heta röv, inte skulle dö. av träsmak.
Såå, ja tänker inte ens försöka sammanfatta vad som
sades under föreläsningen!
*
*
Nu ligger ja å roomie i våra sängar å käkar salta pinnar.
Guds gåva till kvinnan tror jag!
Såhär kan man se ut :
Hihihi.
Nu ska vi sova, eftersom att de blir en låååång dag imorn!
Först blir det lektioner fram te halv 1. Kl 1 drar jag, pontan, esther &
the carlilator till Götet/tjörn. Jag personligen stannar i götet en stund,
ska på bio med min kära bettan. Svenssonsvensson it is!!
Sen blir det ungdomssamlingen på tjörn senare te kvällen.
wiehohohoo.
C ya in the helg mejbi?
PUSS <3

uppdatering.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och stickar. en halsduk. till linda. mohaha. Så jag hoppas att jag blir klar tills imorn då jag ska hemåt. mihihihihihihihi. Har så ont i ryggen på nått konstigt vänster? så jag hoppade sista lektionen nu för jag kunde inte koncentrera mig ändå. Så nu sitter jag och RebeckaRoomie och stickar.
så här kan det se ut:
hejdå.

Rumpa?

Kategori: Allmänt

haha denna morgonen har jag blivit lite omtumlad. det är nämligen så att killarna igårkväll skrev vem som hade Götabros hetaste rumpa. och dom kom fram till att det var JAG? hahaha. asså...visst, kul att nån uppskattar ens bakdel ^^ men nu kommer alla kika in min roew hela dan, för att se fall de verkligen stämmer haha ^^
Då har jag en fråga till alla killar. VAD är det som gör att en RUMPA blir het? Ja kan seriöst inte se grejen :P
Men jag tackar för förstaplatsen och ska försöka smälta denna nominering! haha
Mer finns att läsa på daniels blogg om nån vill se: http://danielsundstroem.blogg.se/
Skriver senare kära vänner! Ha en underbar dag :) ♥

mysdag.

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!
Idag började vi med föreläsning av en gubbe som hette Jimmy forsberg. Han berättade om sitt otroligt trassliga liv som riktigt riktigt våldsamt kriminell människa. Suttit i fängelse i flera år och de gick bara mer å mer utför för honom. Sen blev han kristen och vände helt. Asså de är SÅ udnerbart att höra hur folk kan förändrats. Oavsett vad du gjort i ditt liv är det ALDRIG försent att vända om!
Sen hade vi lektion i Jesusevangelierna och sedan var det Etik/Lärjungaskap. Typ intressant. haha
Ikväll hade vi även ungdomssamling, bön&lovsång typ. Riktigt gött :) Sen har jag och min roooomie bex, möblerat om och det blev SJUKT mycket bättre!!, SKa visa bild sen :)
Just nu sitter ja nere i Linnea rummet med Lovisa, Rebecka & Dannebooooy. Å bara hänger. SÅ göööttt.
Så här ser dom ut ;) haha
Nu ska ja sova. GOnatttttt

word.

Kategori: Allmänt

"Sök först han rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.
Gör er därför inga bekymmer för morgondagen.
Den får själv bära sina bekymmer.
Var dag har nog av sin egen plåga."
[Matt 6:33-34]

forget. for get. får/get?

Kategori: Allmänt

Förlåt, glömt uppdatera idag. Kan verkligen förstå besvikelsen ni känner eftersom jag inte skrivit nått. Men en liten snabbuppdatering ska de allt bli innan jag somnar!
Idag vakna ja 7. när ja skulle ha tvättid men orkade varken tvätta lr käka frulle som va 7.15 . Somna om och gick på lektionen kl 9. Hade Bibelöversikt, och gick igenom flera böcker i GT. De finns så många underliga historier alltså. :) Men det är alltid lika intressant.
Sen  har vi vart lediga hela dagen. Har iprinciip inte gjort nått. :)
Imorn ska jag och min roomie, som äntligen kommit tebax hit, fixa vårt rum. De behövs en rejäl ommöblering!
De ska bli spännande, lägger upp bild på hur det blir, om vi nu kommer fram till hur vi vill ha de ;)
Glid i frid kära vän :) , du är bra! ♥

Brev

Kategori: Allmänt

Asså, jag har fått lite brev nu när jag vart här uppe på Götabro, och ni förståår nog inte hur glad man verkligen blir när man får de. Man blir glad hela dan! Jag fick brev från min lille pontus härromdan, gosingen, och det var helt oväntat, så då blev jag xtra glad!, Sen imorse när jag kom tillbax hit så låg det ett brev från min roomie på kudden. Ja älskar när folk gör sånna saker, lämnar lite lappar här å var. De är SÅ mysigt. Känner på mej att de kmr bli ett bra år med en sån go roomie ! :) , Sen hade ja fått brev idag av min kära bettan. FY vad hon är bra! oxå helt otippat att få brev från henne.
Gatuadressen är: Götabro 6370
692 93 KUMLA

Jooo, vart vill ja komma ^^, Jag vill jäääättegärna brevväxla med DIG!, de är så himla roligt och få post, som inte är räkningar! haha. nää, men det är såå mkt roligare att få ett handskrivet äkta brev, de är så mkt personligare än sms t.ex....Skit samma fall du har ful handstil lr nått annat som får dej att tveka på å skriva. Jag skriver som en kratta så risken är att du inte kmr kunna se vad jaaag skriver, men de får du ta ;) ^^
hihi, och sen genomgår jag en kris. Min ring som jag har på tummen (ni som känner mej nördigt mkt vet vilken ja pratar om), den har tappat sitt svarta grejs. Så den ser asful ut nu :/ , hataar när saker man vaerkligen gillar , går sönder och sen finns dom inte mer i affären. INTE OK. Men kanske kan måla nagelack på den? haha ^^
Nu ska jag sova, skriver imorn igen. och glöm inte, att Du är bra! ta åt dej!
Skickar med mitt favoritbibelställe, ps 121.
Jag ser upp emot bergen: Varifrån skall jag få hjälp?
Hjälpen kommer från Herren, som har gjort himmel och jord.
Han låter inte din fot slinta, han vakar ständigt över dina steg.
Han sover aldrig, han vakar ständigt, han som beskyddar Israel.
Herren bevarar dig, i hans skugga får du vandra, Han går vid din sida.
Solen skall inte skada dig om dagen, inte heller månen om natten.
Herren bevarar dej från allt ont, från allt som hotar ditt liv.
Herren skall bevara dej i livets alla skiften, nu och för evigt.

Back on track

Kategori: Allmänt

Heej !
Nu har jag och min absoluta favorit var på mallorca 1 vecka, och GAH, va gött de va! Sol & bad & käk å bara slappa. De va så perfekt! och det var verkligen ett fiiiint ställe, lägger ut lite bilder här neranför så får ni se hur göttit vi hade de ;) !
Det jobbiga med resan var att när vi kom te Arlanda på natten när vi landat, så startar inte bilen för batterit var totalt mega dött !, Så med hela -2 grader och noll telefoner, batteriet va dött på dom me, så fick marcus kila efter ett par som stod vid sin bil nåra meter bort, och lånade deras telefon. Assistanskåren kom efter 40 min, och då va man ganska så nerkyld. usch. men sen så gick bilen igång och vi körde hemåt. Så 8.30 på lörda morra va vi hemma igen.
När vi hade sovit halva dan så käka vi "frulle", Krabba & hummer stod på menyn. Gott. Sen kom massa folk hem te mitt så kolla vi på lejonkungen. Den e för himla bra (: !, sen drog vi te Alida å tjejerna, DOM E SÅ GOAAA! hade riktigt roliga diskussioner! :D Sen på söndagen var de möte, och den "nye" pastorn skulle komma å hälsa på. VI har inte bestämt än att han får börja men jag tyckte han verkade väldigt bra iaf, han är en NYTÄNKANDE pastor. Vilket jag tror våran kyrka behöver, Vi behöver komma utanför kyrkans väggar!
yez, de va de ! Imorse halv 7 åkte ja upp hit te Götabro igen. Kändes riktigt bra att vara tillbaka. min klass är SÅ bra ! fy va jag är glad att jag stannade här :) Vi hade lektioner idag, den ena va Själavård & personlig utveckling, och den andra var Människor i Guds ögon. Så intressanta lektioner !, Själavården gick vi igenom hur man kan hjälpa folk som går igenom en kris. hon nämnde fyra "grundregler" för att hjälpa någon som har en kris.
*Håll om
*Håll tyst
*Häll i
*Håll ut
När någon hamnar i en kris situation så är det viktigt att man visar att man finns där och att personen inte går igenom det ensam. Alltså "Håll om" personen. Sedan skall man Hålla tyst. Man ska lyssna på personen och allt som hon vill berätta. Man ska inte börja jämföra personens kris med någon av sina egna eller jämföra på nått sätt. Bara lyssna och visa att du verkligen tar tid för hon. Häll i kommer sen, och då får man försöka tänka om man kan hjälpa till i vardagen, kanske hjälpa till med personens barn, bjuda på middag. Åka och handla med henne. Hjälpa till med praktiska saker. Sist har vi Håll ut. Hur många gånger du än har hört personen berätta samma sak om och om igen, så ska du lyssna lika mycket för det. Personen håller på att bearbeta det som hänt och behöver tid på sig. När hon bearbetat klart och kommit över det, då kommer hon sluta att berätta, eftersom hon lagt det bakom sej.

Det är kanske snurrit förklarar, och det är bara en liten del av lektionen. men hoppas ni förstod lite ändå ^^.
Nu ska jag springa ner å fixa nått käk, ja e änna hungrig. Skriver senare om de händer nått radikalt hihi. PUSS

Hej & hå !

Kategori: Allmänt

Heej!
Idag har vi haft föreläsning om ISLAM, vääääldigt intressant att höra! Vi fick reda på massa jämförelser mellan våra religoner ock så vidare. ett t.ex är att muslimerna tror att Jesus bara var en profet, som gjorde under, medans vi tror att det är Guds son som kom till jorden för att ta alla våra synder på sej. Ganska stor skillnad :)
Kl 15.23 tog jag tåget från Kumla. 18.00 var jag i Göteborg. Så just nu sitter jag hemma å gottar mej, har precis käkat flygande jacob med mormor morfar farmor farfar, pojkvän , helena & hennes två kidZ, och mina päron. Morsan fyller nämligen 42 today, Så när hon kom hem från jobbet 18.20 överraskade jag henne rätt rejält. Hade sagt att jag skulle komma hem på fredag morgon...
Joo, så e de som såhär, att om 2 timmar, SENAST, måste jag och min kära sätta oss i bilen. Vi ska nämligen till STOCKHOLM! för att ta flyget imorn bitti 06.30 till MALLORCA! Asnajs juuu. Vi ska till alcudia, finaste placet på mallorca, me härlig sandstrand precis nedanför hotellet. de ska bli såååå gööööttt ! Så nu mina fina kära vänner måste jag pysa. måste lixom, packa. Kommer hem igen nästa fredag. Så på lördag får vi hitta på nått FETT NAJS !
Ha en väldigt go vecka! Får se om jag uppdaterar from la mallorca, min smörgås (mackan - marcus) tar me sej ipaden så det kan finnas en risk att en uppdatering kmr. vi får se.
Ta hand om er här hemma nu verkligen, så ses vi på lördag. Längtar redan efter att träffa er, för ja SAKNAR er :( <3
PUSSÅKRAM

Praktik?

Kategori: Allmänt

Heej!
Nu slutade vi precis lektionerna, eller idag har det inte riktigt vart någon lektion direkt, men vi har haft information hela dagen. Det har vart information om dom olika inriktiningarna, Pionjär, Ledare, Social.
Jag kommer nog gå Social är tanken. Dom riktar sej mest åt utsatta människor. Vilka jag verkligen brinner för att hjälpa! Så jag tror att det kommer passa mej väldigt bra!

Sen har vi haft information om dom olika kurserna vi kmr ha. Typ själavård, bibeln osv osv. (Kmr inte ihåg vilka de va^^), Lärarna tog även upp väldigt mycket information om praktiken som kommer att ske på vårterminen. Då skall vi ha 3 månaders praktik och man får själv välja vart.


Jag hade då tänkt från första början att "Jag ska va i Göteborg, då kan ja bo hemma, träffa kompisar och samtidigt få uppleva hur folk har de i min egna stad" , vilket jag kanske oxå skulle kunna fortsätta med senare när jag kommer hem från detta året. Men kruxet är att man helst skall vara 2 i varje praktik. Det är för att man troligtvis kommer att vara med om så mycket så det är bra ifall man har någon att bolla med om allt som händer. Så jag är egentligen öppen för förslag. Jag hade tänkt vara på Trappa upp/ner , betelskeppet lr Linnéa huset i Göteborg. Men som sagt, vi får se. Dom flesta i klassen tror jag vill åka utomlands någonstans. Jag är oxå sugen på det men vet inte hur jag ska klara vara borta i 3 månader hemifrån. Här vet jag ju ändå att jag kommer komma hem emellanåt, på helger och så. Men 3 månader. Asså ja vet inte. Men jag har ändå funderat lite på det,och visst jag tror de hade vart skitroligt!, och ställena jag isåfall kan tänka mej att åka till,IFALL det blir utomlandspraktik, är Hawaii, New York, eller Rumänien. Men vi får se, asså ja vet inte ens om jag har råd att åka dit för de kostar troligtvis en hel del. men vi får se.
Vad tycker NI ? haha eftersom att jag är en "storbloggare" nu så måste jag ju fråga alla mina kära läsare vad ni tycker ^^, Svara gärna, för det är alltid gött å få nån annans åsikt oxå! :)
Nää nu ska ja slappa & lyssna på musik!
Skriver senare ikväll. Puss <3

PA - Personlig Andakt.

Kategori: Allmänt

Just i detta nu har jag PA, Personlig Andakt.
Då skall man spendera 1 timme med Gud. Fatta, man har 1 timmes SCHEMALAGD tid med Gud.
Hur grymt e inte de lixom ? haha ! och då undrar ni varför jag sitter inne & blogggar.
Jo, för att jag samtidigt som jag bloggar, tänker tipsa er om en helt grym låt som jag lyssnade på precis som bara är SÅ klockren! Så därför tänker jag lägga upp den här och sprida den låten till er och hoppas att ni ska bli lika berörda som jag ! hihi,.
do you wonder why you have to
feel the things that hurt you
if there’s a God who loves you ,
where is He now?

maybe there are things you can’t see
and all those things are happening
to bring a better ending
someday somehow you’ll see you’ll see

would you dare would you dare to believe,
that you still have a reason to sing
cause the pain that you’ve been feeling
it can’t compare to the joy that’s coming!
so hold on you gotta wait for the light
press on and just fight the good fight
cause the pain that you’ve been feeling
it’s just the dark before the morning.

punkt.

yeSTerday. to day.

Kategori: Allmänt

YO FELLAS!
Igååår hade vi lektion om New Age och typ om onda & goda andar.
Väldigt obehagligt tycker jag, men intressant absolut!
Igår var det även fisk (=äckligt) till middag.
Därför gick jag istället ner te köket å kokade nudlar.
jäääsis va gott de va, helt sjukt.
nudlar e SÅ underskattat va. Mer nudlar åt folket!
Sedan chilla vi bara. Jag kollade på Bridesmades, haha himla rolig film!
Skrattade riktigt högt x antal ggr så min rumskompis undra
la va ja höll på me .
Efter våran lilla stunds ledighet så var det kl 19.00 dags för lektion i HÄLSA!
Frida Fasth, som jag pratade med senare på kvällen
undrade om det var lektion i hur man hälsade på varandra,
typ om vi fick lära oss att eskimåerna hälsar med näsorna t.ex.
så var det inte!
Nää de kom en snubbe innefrån Örebro och snackade om
hur mkt en vuxen människa bör röra sej / dag.
30 min! haha här rör vi oss från Huset, till skolan, (max 10 m )
per dag , de e ILLLA!
haha så vi kanske borde gå ut å röra på oss mer!
Yes, de var allt !
PUSSÅKRAM

Ny vecka, Nya möjligheter!

Kategori: Allmänt

Heej!
Igår hände det inte alls mkt mer än att ja sticka. Lr jo, vi kollade på Sune Sommar allihopa, haha lika rolig varje gång! "what do you call thoose,?" - " We call them nig, ni, nooooo...no we call them , we call them weinerbread,.!!", " Oh no, you dont! " hahah, LOVE IT !
Sen idag, så har vi bara käkat frulle, och haft information om veckan som kommer. Vi har Tema-Veckan denna veckan, temat är " Att möta världen som efterföljare " , antar att det kommer intressant !
Nu ska jag dra o käka lunch, jag skriver senare ikväll!
:)
Puss

Söndags underhållnig.

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag 13.15 , hade 2 missade samtal och 2 sms från Pontus, han skrev "vi ska laga mat tillsammans 12.45," haha så hade lagom panik när ja vakna. ^^
Kycklinggryta & ris stod på menyn, blev väldigt gott!
Sedan dess har jag bara slappat, legat i sängen, skypat lite med Lindis, och stickaat. De är typ det jag gjort, och de e SÅ skönt att man verkligen inte har någonting speciellt att göra. Hemma hade man haft panik för att man måste hitta på nått , men här gåååår de typ inte å hitta på nått ;) haha så de e gött ! (inget negativt om att va hemma, ALLS! saknar folket ! ) haha.
Så här fett långt har jag kommit på en dag!
Btw, påtal om hemma. Mamma ringde förut, & dom är i stockholm nu. Så imorn när dom kör hem kommer dom köra förbi här. KUL :D ! Dom har inte sett alls hur jag har det här för marcus körde ju upp mej hit första dan. Så de ska bli kul att dom kommer hit och får se hur FINT här är !!!
Nu ska jag ladda ner lite One Tree Hill avsnitt, har ju typ 3 säsonger som ja missat, 6,7,8 !
Ha en go sönda allihopa, skriver kanske lite ikväll med beroende på vad som händer!
PUSS

Second Hand + Lager 157 + Donken + coop + ?

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeej!
Imorse gick jag upp 9 å käka första egengjorda frukosten här på Götabro, de va asmysigt !,
Kl 10 åkte jag André Pontus Amanda och Esther till Örebro, vi gick till Myrornas second hand, riktigt grymt place! Dom hade allt & lite till! Jag hittade en helt sjukt billig byrå, 60 kr. I will show you :
Tänk denna vitmålad, med slipade hörnen! iiiih, 60 KR, de e ingenting! haha
Sen åkte vi vidare till Bra & Begagnat (stavning?), köpte inget där, så vi drog å käka lunch på donken. INTE OKEJ! haha. Vi svängde förbi lager 157 och köpte lite strumpor för att sedan dra vidare te Coop.
Vi har gjort en matlista för typ hela denna veckan, men shit va veligt det blir när man e så många viljor. den ena vill ha det den andra inte vill ha , osv. Men tillslut fick vi iallafall ihop det vi skulle ha, och sen åkte vi tillbaka till Götabro. När man kör hit så kör man förbi Frizon området, och preciiiis när vi kör förbi så ser vi hur ett par som precis gift sej står på ängen bakom ladan med häst & vagn och fotograferas i solskenet. aassåå SÅ mysiiiigt ! Ja ska oxå åka häst & vagn på mitt bröllop, fatta va mysigt eller!
Nu ska jag ner till våran uteplats & sticka. Juste, jag och andré köpte garn & stickor så nu ska vi sticka ! Så grymt :D hihihihihi, slänger upp lite bilder nu på det, och äver uteplatsen & hur vårt asgrymma rum ser ut ! Så ni har nåt å kolla på!
min säng & byråå
Rumskamraten Rebecka´s bed & bokhylla!
Här e våran uteplats, som jag hade tänkt sticka (hehe) till nu!
Puss å hej leverpastej ! <3