rebeckaoskarsson

Dag 2 på Götabro

Kategori: Allmänt

Dag två ? Hon som vart där i typ en månad, tänker ni. Men så tänker inte jag. För idag är det dag 2 for reeeal, nu har vi verkligen börjat plugga, känna oss som hemma, och vi har fixat matgrupper osv. Vi började med en galet tidig frukost, 7.15 , på tok för tidigt för mej!, PA - Personlig Andakt, då är det 1 timme tillsammans med Gud, kanske läser bibeln, lyssnar på lovsång, går på promenad & ber , ja du fattar :) Efter det drar lektionerna igång. Klockan är då 9.00
Idag hade vi Peter i Ledarskap. Vi gick igenom lite vad det finns för ledare och hur lätt man ser vem som är ledare när man kommer in i en ny grupp. Vi kom även fram till att alla är ledare på olika sätt, vissa är chefer, andra är "ledare" för sina småsyskon, lr nån tar komandot i någon grupp. Olika sorters ledare på olika nivåer helt enkelt.
yez, de va de. Käka lunch, sen har vi vart lediga. Alla fredagar slutar vi 12.30 för att man ska kunna åka hem , och måndagar börjar vi 10.30 så att man ska kunna åka hemifrån på måndag morra. De e fint :)
Vad jag har gjort idag då...Jag har sovit! haha , Näemen ja har grejat lite me datan, skypeat med linda, och sovit!
Tills Pontus ringde mej och sa att vi skulle laga midda, så nu har jag pontus, amanda, andre & esther precis käkat. De blev lyxmiddag af rang, köttbullar&makaroner ofcourse! haha.
De är det jag gjort hittils idag. Men vi har ju en hel spännande kväll framför oss, och hör jag rätt så sitter folk nere å kollar på Idol, så ja tänker springa ner å joina dom! Uppdaterar senare ^^,
Hoppas ni har de bra, ni är fina :) !
PUSS

my answEr is you!

Kategori: Allmänt

Allstå, Brian Litrell, Brian , the hunk i backstreet boys. han har gått å blivt kristen och fixat en egen skiva osvosv. jääääses sikka låtar då! Han sätter dom som ett smäck, melodin, texten, ALLT! inte för att ja e direkt musikalisk men han e grym! Här är en del utav en av hans låtar:
"You Keep Givin' Me"

So many reasons to be thankful
So many blessings that I can't repay
And I never would've made it here without You
Sending angels to guide me on my way

You keep givin' me joy
You keep givin' me happiness
You keep givin' me hope
You keep givin' me everything I wish
You keep givin' holdin me,
When I'm about to fall
And if even all of that was not enough
You keep givin' me love.
aZüm !
Kan starkt rekommendera hans skiva :)
Ha de gott allesammans, å kom ihåg, DU är bra!
puss

Upp & hoppa

Kategori: Allmänt

Hej mina kära läsare ^^
Idag har jag hunnit med huuuur mycket som helst. Började med att duscha, göra iordning mej, käka frukost och lära känna lite nytt folk här uppe. Teamarna som gick här förra och förrförra året är här denna veckan och typ lär sej nått. Så jag fick allt bekanta mej med nya människor innan klockan ens vart 9. De e inte varje dag de händer. Här e sååå spännande att leva ^^. Wellwell, Kl 9.00 började vi med lektionen "Bibelöversikt" och vi började med Gamla testamentet. Hade en Quiz, som jag och my polare RebeckkkkZ va totally awesome på ! helt genom grymma va vi!
Nu har vi käkat middag och jag ligger på mitt rum och håller på att dö i magkatarr. så de kanske inte blir några mer blogginlägg. de hade ju vart förfärligt!
nu ska jag iväg på lektion igen. Ledarskap tror jag det var nu? Dee ska faktiskt bli kul :) så ska ja komma hem å bossa över er andra sen ;) typ.
adjö så länge.

Framme!

Kategori: Allmänt

Käranån!
Jag tror redan att jag börjar bli en bloggare ^^, men det kommer la
hålla en vecka sen uppdaterar jag inte ett piss mer. haha. nädå.
Jag tänkte väl bara skriva att jag har kommit fram till Götabro, gick as
smidigt med tåg. 2 timmar tog det till kumla, sen kom goa Daniel och
hämtade oss. Sjukt gött att de går så fort att åka hit ju.
När jag väl kommit hit insåg jag att magen va ganska tom på käk, och
sjukt grym på å tajma som jag är så skulle nåra tjejer här åka till
donken, så det var bara för mej att haka på å svälja två cheeeseburger.
kom även på ett fett grymt skämt : " Vad blir det om man sätter sej på en
hamburgare?" , " En McFiiiiiiiiis(t) ".
Yees, här har vi låg, men otroligt grym humor! azÜm.
Nu ska jag försöka sova i mitt nya rum här, mycket spännande. eller nått...?!
Gonatt min skatt.

Packning och Polaroidkamera.

Kategori: Allmänt

ChaCha bloggen! ^^
Idag har jag packat för fullt, NOT. Men jag har försökt, de är så jobbigt å komma på vad man behöver ha med sej för ett helt åååår. Men jag kommer troligtvis hem nästa vecka en sväng så jag får väl ta med mej det som jag glömt nu, då! TjötTjöt.
Jag vann även en helgrym budgivning på en Polaroidkamera. För er som inte vet vad det är så är det en sån gammal kamera som spottar ut korten direkt efter att du tatt dom, helt awesome. Fick allt för 320 :- , vet inte om det var mkt pengar men jag är iallafall nöjd och det är huvudsaken!
Det är typ exakt en sånhär jag vann. :)
Nu är det bara 1 timme kvar sen åker jag tillbaka till Götabro. Känns lite nervöst faktiskt nu när man vet att man ska stanna där ett år. Kommer det bli annorlunda än denna månaden som vart? Troligtvis, men det blir nog bra ändå! :)
Kan ju skriva senare ikväll när jag kommit upp, eller imorn ^^ är ju ingen van bloggare. ÄN ;)
Ha de gött folk, puss !

Wiho, första inlägget på den nya bloggen! (och nya datan)

Kategori: Allmänt

Jodå, de stämmer. Rebecka ska börja blogga på heltid, haha eller iallafall försöka ^^. Eftersom jag har bestämt mej för att gå ett års bibelskola uppe på Götabro så tänkte jag att det kanske kunde vara intressant för åtminstånde nån utav er här hemma att ha någorlunda koll på vad jag sysslar med här uppe.
Så från och med imorgon, onsdag 28 September 2011, tänker jag försöka uppdatera denna bloggen dagligen.
yeay, take care out there !
XoXo // R   <-------- (fullt seriös , ohyeeZ)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt