rebeckaoskarsson

Frukoooostar är det bästa !

Kategori: Allmänt

Yummy, Ovanför har vi dagens frulle ; Keso, skivad banan, och skivad kiwi. SÅ GOTT!
Här har vi: Kvarg blandat med funlight strawberry, och frysta blåbär samt cocos on top ;)
Nästa pix är; Havregrynsgröt med mjölk och frysta hallon! mycket mycket yummy!
Här har vi nog favoriten;  Bananpannkaka (1/2 mosad banan + ett ägg!), on top har vi keso, banan, blåbär, hallon lite kokosflingor, honung och mandlar! 
 

 
 
 
 

bildbomb.

Kategori: Allmänt

 
senaste från Instagram! Namn: Healthyliiife 
 
 

bildbomb.

Kategori: Allmänt

 
senaste från Instagram! Namn: Healthyliiife 
 
 

diet or not.

Kategori: Allmänt

Så fort man börjar träna, och äta NYTTIGT, så tror folk att man går på "diet". Det är inte ens konstigt att man går på diet, och jag blamear inte dom som frågar, men det är väl egentligen rätt sjukt att folk tar det mer för givet att man går på någon slags fejk diet ( som ändå aldrig håller i längden ), än att man ändrat om sin kost, sin livsstil för att få ut mer. 
 
Tycker det är lite konstigt. Men jag har själv vart sån också. och att någon skulle börja käka nyttigt på heltid har nog aldrig ens funnits som en tanke i mitt huvud. Men nu är det ju det som har hänt mig, haha, nyttigt liv, träning, allt sånt som jag ALDRIG trodde att jag skulle göra, for real! Men det är så gött. Man mår verkligen bättre. Och det är kul att exprimentera med nya sorters mat och ingridienser. Bara att få käka kiwi, denna fantastiska frukt, varje dag är en gåva haha! flum. vet inte vart jag vill komma med detta inlägg. elelr jo, dehär är miitt råd:
 
så är det !! 
 
Nu ska jag sova. nattinatti. 

Frukostlover

Kategori: Allmänt

Jag har kommit fram till att jag älskar frukostar, och jag älskar att lägga upp maten FINT, det blir så mycket roligare att äta då (på nått konstigt sätt!) haha, så idag blev det favoriten, BANANPANNKAKA! Det är såå himla gott och så enkelt att göra, och NYTTIGT. En pannkaka (Eller typ 5-6 plättar) kräver 1/2 mosad banan ihopvispat med Ett ägg! Sen är de bara att steka. Erkänn enkelt? Idag slingra jag över lite rinnande honung också, för att lyxa till de lite ;) Men sjukt gott annars oxå! 
 
Ofta man inte blir sugen ? 
 
Jag älskar som sagt frukostar och det är nog därför mina bilder typ bara är på just frukostar ;) Hoppas ni står ut med det! Ska försöka bli bättre på att lägga upp lunch/middags bilder också. Så ni kan bli inspirerade ! Yeay. 
 
Igår var jag och skrev in mig på Matte B och Natur B kurserna, om jag ska läsa vidare på högskola (typ vilken inriktining som helst) så måste jag ha läst matte B, och sen är jag sugen på att läsa just sjuksköterska, och då måste man ha läst Natur B också, så det kommer jag kämpa med från och med den 18 Mars, fram tills i september ! (kommer söka till ssk:a till våren är tanken !) Så det är skönt att finally få tummen uuur!
 
Sen har jag äntligen fått in en fot på ett jobb, Ringde ett boende här i frölunda igår och frågade ifall de behövde vikarier, och det behövde dom !!!!!! Så idag var jag där och kollade läget, och ska börja gå brevid onsdag torsdag nästa vecka! SÅ KUL :D Hoppas verkligen att jag kommer trivas, och tycka att det är kul! 
Skönt att äntligen få ett jobb :) 
 
Ta hand om er ! KRAM
 

Update

Kategori: Allmänt

Nu va det ett tag sedan ja skrev, men det betyder bara att jag har haft fullt upp med annat ;)
Har tränat masa senaste veckorna, och det känns SÅ bra, trodde faktiskt att jag skulle tröttna på att gå till gymmet men icke, man får typ en kick ;) Härromdan sprang/pw jag på bandet i 35 min, klarade 5 km :D SÅåå nöjd, trodde aldrig jag skulle klara det, men det gjorde jag. Yeay! Framsteg. 
 
Sen var jag och Marcus på ullared härromdan, och köpte massa jordgubbar, 7:- paketen, haha SÅ gott. 
 
Visst blir man sugen? ;) Resten tog vi till frukosten den andra dan, tillsammans med kiwi och vindruvor.
 
Jag längtar så otrligt mycket till sommaren nu, då man kan köpa / plocka jordgubbar närsomhelst. Och blåbär/hallon/björnbär å massa annat gott, sommaren är livet !!! 
 
Testade btw på att göra en "nyttig" kladdkaka som jag hittat recept på från instagram, dock smakade den INTE kladdkaka, inte ens i närheten, den gick givetvis ner, men mina vänner dog typ, dom tog bara en tugga haha. Men kolla, visst SER den god ut? Men allt är ju inte guld som glimmar ;)
 
 
hihi. weill, imorgon blir det gymmet med Linda & Martina. Ska gå dit "tidigt" runt 10 tiden tänkte vi, är förhoppningsvis inte så mkt folk där då. Det är goast då tycker jag. :) Har btw även testat på ett nytt pass, Cxworx heter de, sjukt kul å JOBBIGT, men bra! Tränar sjukt mycket mage, ben och armar. I like, så ett sådant pass är bokat på tisdag! hihi. 
 
Nu ska ja mysa ner mig i sängen å kolla på lost tror jag. Ha en bra kväll. 
PUss