rebeckaoskarsson

GÄSTBLOGG av FAB the Almoghty!!!!!

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag och beckabus skall åka till donsö och hänga på fräckt ungdomsmöte! det ska bli fruktansvärt gött!

Jag skrev en tenta idag, det gick inte bra alls, men jag är glad ändå! Ha de gött vi ses på bazaren imorgon hoppas jag!

Your's truly

Fabbe

skön dag.

Kategori: Allmänt

Imorse precis innan jag skulle till bussen så hittade jag min gamla iPod. Den allra första iPoden som gavs ut. Och den har legat i en låda i typ 2 år eftersom jag trott att den vart död. (den var fullladdad, men gick inte igång hur mycket man än försökte.) Men jag tänkte ändå idag att, "Ja men den kanske funkar nuuuuuu....hehehehe". Så jag började ladda den, och vips, precis när jag sätter laddarn i grejsimojsen så börjar aset lysa. Fatta att jag blev PAFF eller. Men så SJUKT GLAD!. Stressad som jag var eftersom jag va sen till bussen, så slängde jag ner laddarn å ipoden i väskan så ja kunde ladda den på praktiken under dagen. Sagt och gjort, ASBRA!.
-
Denna gamla modell var det jag hade. hehehehehehehe.
.
Väl på praktiken så bredde vi mackor i vanlig ordning jag och Moa, och goa Erika, en äldre dam som är med i församlingen ovanför Trappa Ner. Asmysigt tant! Och eftersom det är Onsdag så har Trappa Ner öppet mellan 13-15. Så folk kan komma in och käka mackor å bullar typ. Lite "lunch".
-
Efter praktiken tog jag min iPod och tänkte åka hem med MUSIC IN MY EARS. men icke. Den doooog direkt när jag drog ur laddarn. Jättewierd. Men jag tänkte att jag ska inte ge mej. Så jag drog till MacForum och tänkte fråga vad det var för fel, och om jag isåfall kunde öppna iPoden och grejja med den själv. (Orkar inte lämna in den för den e 6 år gammal och isf köper ja hellre ny typ.) Men när ja kom dit så fick jag snacka med Kundservicen och dom sa att "Ja, men detta är ju första iPoden som kom va?, Den hade något fel med batterit, så du får den utbytt mot en helt ny". HAHA, att ja inte DOG. Så om någon månad eller så, så kommer det en sprillans ny iPod for FREE, hem till mej. Hur fetans najs är inte det då? haha awesome is the word!. Så då blev jag sjukt glad!
-
Sen drog jag mamma & mormor till Reningsborg Second Hand. Hittade massa fina saker. En mjölkkanna, en tekanna, ett "silver"fat och ett kakfatgrejsimojs! Blev sjuuukt nöjd!
-
Sen var det direkt hem för att göra käk som ja å moa åt, och dirr till kyrkan för bönegrupp meed massa Goa tjejer. Sjukt gött kändes det, de var första gången vi hade det nu, å de kommer nog fortsätta så that's awesome!!
.
Nu ska jag sova, det är ju en dag imrogn oxå.
Ha de kanoners! PUSS

bra dag-

Kategori: Allmänt

Idag gick jag upp runt halv 12. Käkade frukost och sen gick jag ut på promenad. Jag har som sagt lovar mej själv att gå ut på minst 1 promenad/dag ett bra tag framöver nu. Det tar inte så himla lång tid att gå på promenad, och det är himla gött å göra det. Jag hann även förbi min goa kusin Hanna, hon bor ju i en liten 1:a i fiskebäck, men SÅ otroligt mysigt hon hade. Vill SÅ gärna flytta, eller inreda haha. jag har ju såå sjukt mkt idéer! haha.
-
Sen duschade jag, lagade middag och nu har jag precis sytt ihop två korta halsdukar till en lång.
Köpte två "små" halsdukar på ullared i somras, men dom e så ruggigt tunna, så nu sydde jag ihop dom så dom kan hålla värmen även nu i vinter. = Awesome!
Såhär kan det se ut:
haha tänkte att ni kunde SE hur lång halsduken blev men tror inte riktigt det går att förstå hear anyway!
Nu ska jag iväg till Cafe Trappa Ner. Madde hänger även med idag, = KUUUUL ! :D hihih.
Ha en go kväll. Puss!

kaaass.

Kategori: Allmänt

ruggigt dålig är jag på att uppdatera. men enligt den sketna statistiken så är det ingen som läser ändå så det är ju bra att jag inte skrivit nått!.
.
Haft en väldigt go helg, vi var och bowlade med tonår, grymma bowlare var dom allihopa! haha.
Sen var det andakt å gött häng som gällde. - I liiiike it!
.
Lördag blev det chill & promenad i slottskogen med Jennifer, aka "Min Farmor". (Inte min riktigt farmor! bara internt smeknamn!) Det var riktigt härligt väder, å jag kom faktiskt fram till att jag aldrig tänkt på hur vacker det är i slottskogen. Borde gå dit fler gånger!
.
På lördagkvällen var det 20-35 häng i Betelkyrkan på klädesholmen. Vi var la skert 50 pers eller nått kul.
Blev indelade i olika matgrupper, vi hade hand om köttfärsstekningen. Det blev awesome! Kvällens rätt var Tacos, och det var himla gott. (hade glömt käka midda på dan!). Sen va de bara häng som gällde, och det gillar vi! haha.
.
Söndag blev det till att sova läääääänge. Sen skulle vi på promenad men en viss A.S. frestade oss med att komma in i deras lya å hänga istället, och häng säger vi ju aldrig nej till. Så det blev ingen promenad där inte. haha men jag klagar inte. Det var så mysigt så!
.
Sen åkte jag och M till fiskebäck, det blev gött häng hos Alida, med thaikäk och kladdkakefetismat!
.
Det är typ det som hänt. Inte överdirvet mycket, men vad gör det :)
.
Nu ska snart Linda, Fabbe & Pükke komma hit å fika sej feta med mej! haha. Skönt att man inte är ensam i sitt fikaberoende! hihihihiihi.
.
PÖSS