rebeckaoskarsson

jordgubbskräääm

Kategori: Allmänt

Helå!
Håller just nu på att koka lite jordgubbskräm till mannen som kan ska få när han kommer hem från jobbet. har aldrig gjort det innan så håll tummarna för mig att det ska gå bra ;)

15 Oktober 2012

Kategori: Allmänt

Vi var ju somsagt på Ullared i lördags, och vi bidrog till ett nytt försäljningsrekord, på 30 Miljoner?!?!?!?!?!?
 
 
"Under lördagen gick det åt varor för tre miljoner kronor i timmen vilket motsvarar en försäljning på 50.000 kr i minuten. Inne i varuhusets restaurang hann vi servera 5.000 luncher och 41.000 leksaker, 60.000 par strumpor och 4.000 par jeans fick nya ägare denna rekorddag."


Hur sjukt är inte det då? haha. jaja, det är väl roligt för dem att det går så bra. Dom har ju trots allt sjukt mycket produkter, och roliga sånna! that i love. yeay. 
 
Idag har jag vart tillbaka på förskolan igen, efter en veckas förkyldning. Gott att komma igång med livet igen. 
Har även sökt lite utbildningar, men vet inte riktigt om / vad jag vill läsa? :S så svårt. jehe.
 
hejdå.
 
 
 
 
 

Hösten är hääär.

Kategori: Allmänt

Hösten är verkligen här, med allt det innebär.
Snuva, ont i halsen, magsjuka, mys, ljus, frost, snö, mörker, tända ljuus, filtar, bra filmer, sticka blablabla.
Hösten är nog min favoritårstid. Så himla mysig :) Älskar att gå runt & tända ljus & bara mysa!
 
Hela denna veckan har jag dock vart sjuk, det är nackdelen med hösten. Jag har vart råå förkyld. Hostat som en gris & näsan har runnit / var supertäpt om vartannat. Tacka vetja, varmt vatten, honung och nässpray! Så nu är jag typ frisk. Yeay! 
 
Igår var jag på Ullared. Jag tror vi valde helt fel dag att gå på. de måste haft besöksrekord eller nått. de ÖSREGNA, och det var 1 timmes kö för att komma in. och väl inne var det 1000 miljarder folk (kändes de som..).
Men vi krigade igenom alla jobbiga tanter med sina käraste ägodelar (Kundvagnen som då såklart vägrar släppa), och hittade det vi ville ha. Fanns dock SJUKT mycket julprylar med köpte bara ljus & glitter te granen. Resten får vi köpa en annan gång när inte alla människor står å knöör så hemskt. 
 
Tänkte lite vad jag köpte :) Here it is: 


 
Julgransglitter - Garn - Gästbok - Skärp - "God Jul Önskar" klisterlappar - Gardiner - Kalender för 2013 - Hårklämma + massa annat! 
 
Tycker Ullared har kommit sig ganska bra, det är inte bara massa skit längre, eller, de kanske det är men det är iallafall FIN skit som håller länge. :)
 
yeh, HA EN GÖDIG KVÄLL! 
kram
 
 

godmorgon!

Kategori:

Idag är det min och Marcus 2 årsdag! Hjälp vad tiden går fort. Lite läskigt ;) snart sitter man väl på hemmet och undrar vart livet tog vägen.

Igårkväll åkte vi hem till Göteborg. Käkade kvällsmat och hängde med min goa familj. Jag har vart sjuk hela veckan så när jag väl kom hem till mami så tyckte hon att jag skulle ta hostmedicin. Den funkade jättebra, tills imorse då jag höll på att spy. Det var lite morfin i hostmedicinen och det tål inte jag, så idag har jag legat däckad hela dan. Så segt. Men nu har illamåendet gått över iaf. Vi tänkte gå ut och käka ikväll, men det blir nog räkor hemma istället, och sen TED på bio kl 20.45! De blir en gödig kväll 👍

Hoppas ni får en fin kväll! Kraam

Börja blogga igen? tror de.

Kategori: Allmänt

Har än en gång haft bloggtorka i typ ett halvår, och funderar därför på om det ens är värt att försöka börja igen?
Själv tycker jag det är ganska kul att läsa andras bloggar, och då mest inredningsbloggar, eller sybloggar. 
Jag älskar ju att gå på loppis, det är något utav det roligaste jag vet. Men har aldrig någon aning om vad man kommer hitta, men när man väl ser det så vet man att det där ska jag ha! 
 
SÅ jag tror att jag kommer börja blogga, lite då och då, och lägga upp bilder på det jag köper på loppis, och kanske visa lite hur jag inreder, och samt lägga upp bilder på det jag syr. Alltså ska jag blogga om det jag tycker är kul och själv skulle vilja läsa i någon annans blogg. Allright? Då kör vi.
 
Vi mjukstartar med att tipsa om en "loppis"-internetsida. Hur grymt är inte det då?
http://www.ateljeskogslyckan.se/     här har hon samlat massa goa gamla grejer, fiiiiina saker, till inte allt för dyrt pris. Kolla in det vetja, du kommer säkert hitta nått najs du gillar :)
 
  
 
 
 
 
 
 
Nice right?
Seså pallra dej in på sidan å kolla ut allt smaskigt fint hon har :)
KRAM!